Как луксозната яхта на Надя Ферейра и Марк Антъни се превърна в произведение на изкуството

Само два месеца след като стана майка, Надя Ферейра изглежда така, както както преди раждането на малкото си дете. Парагвайският модел вече неведнъж се включи в социалните мрежи, за да покаже фигурата си, на която всеки може да завиди.
Наскоро Надя го направи отново, споделяйки свои снимки, на които позира до луксозната яхта на съпруга си Марк Антъни. И освен че тя изглежда прекрасно, така е и с яхтата, която носи името на модела.
При това “Lady Nadia” има нова украса по себе си, създадена от визуалния артист Ромеро Брито, който е един от най-близките приятели на Марк. Украсата включва пъстри фигури в различни цветове, върху които се откроява стилизираното име, оцветено в светло розово.
“На борда на Lady Nadia”, написа моделът към снимките, като не пропусна да спомене и името на художника.
На яхтата двойката е преживяла редица важни моменти, като последния рожден ден на модела преди да стане майка и бебешкото парти. Ромеро Брито също има специална част от тяхната история и те държаха той да остави своя отпечатък.
Брито и Марк споделят приятелство от години. Певецът има немалко творби на художника в дома си, включително някои персонализирани произведения. Ромеро дори превърна Надя Ферейра в живо произведение на изкуството, като украси бременното ѝ коремче, припомнят от Hola.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарина Павлова падна на колене пред Бандерас и поиска от него да...

Родните кинаджии и театрали все още не успяват да направят филм за противоречивата фигура цар Борис III, но във Великобритания вече свършиха тази работа. Английската театрална трупа „Оut of the forest“ подготви пиеса за цар Борис III със заглавие „Краткият живот и мистериозната смърт на Борис III, цар на българите“. […]

Subscribe US Now