Синовете на Ан Хатауей, за които никога не се говори

41-годишната Ан Хатауей е известна на света като невероятна актриса, но също така е и отдадена майка на две деца. Брюнетката успява да запази личния си живот възможно най-личен, особено що се отнася до синовете й Джонатан (7 г.) и Джак (3 г.), които има от съпруга си Адам Шулман.
“Това е нещо, което смятам, че е важно не само за здравето ми, но и за хората около мен. Аз съм в екип, това е моето семейство и не става дума само за мен”, каза тя наскоро пред PORTER на въпрос защо държи семейството си далеч от общественото внимание. И все пак, ето малко информация, макар и оскъдна, която Ан Хатауей споделя през годините за децата си, подбрана от Hollywood Life.
Джонатан
Джонатан е най-големият син на Ан и Адам. Той е роден на 24 март 2016 г., четири години след като родителите му се женят. Ан вече е разкривала, че го нарича Джони и веднъж каза, че е лесно да си стоиш у дома с него по време на пандемията от COVID-19.
Той “вярва на всичко, което му кажем, и това е очарователно, както и много полезно”, казва тя в интервю за The Tonight Show Starring Jimmy Fallon през 2021 г. Освен това Ан Хатауей разкрива, че неговата лековерна природа е помогнала около празниците, когато не е искал да споделя с малкия му брат, Джак. Тогава актрисата казва на Джонатан, че Дядо Коледа наблюдава всяко негово движение и описва тактиката като “толкова мощна”.
Джак
Въпреки че е най-малкият син на Ан и Адам, рожденият ден на Джак не е публично разкрит все още. Тя съобщи, че има отново син на наградите на критиците през януари 2020 г. По време на интервю за Live With Kelly and Ryan през октомври 2020 г. разкри и името му Джак.
“Сега имам красиво момченце на почти 11 месеца, но бях бременна, когато направих “Вещиците”, така че технически той е изиграл тази роля”, каза тя на домакините, докато обсъждаха филма. Ан също така разсъждава и колко добре се разбират Джонатан и Джак. “Сега Джак е достатъчно голям, за да си играе с него, и това донесе нов елемент в тяхната връзка, който е наистина сладък”, каза тогава тя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочаквани снимки на рождения ден на крал Чарлз

Днес крал Чарлз Трети – синът на Елизабет Втора, навършва 75 години. Точно преди година той стана крал на Великобритания, а юбилеят му тази година ще бъде отбелязан по няколко различни начина. Още вчера Чарлз посрещна в имението си Хайгроув свои поданици, които също стават на 75 години през 2023 […]

Subscribe US Now