Жените неочаквано изгониха Присияна от “Фермата” СНИМКА

Краят на “Фермата” наближава и жените безжалостно започнаха да се “самоизяждат”. Актрисата Присияна неочаквано беше изгонена от посестримите си в “Елбетица”, които доскоро крояха стратегии как да отстранят мъжете и да стигнат заедно до финала.

Балерината Мартина, продавачката на цветя Еми и цигуларката Линда със сълзи на очи гласуваха срещу съотборничката си и така запазиха в зеления тим Георги, когото смятат за по-достоен да стигне до финала. Към техния вот се присъедини сервитьорът Андрей, най-добрият приятел на земеделеца в стопанството.
Желязната вдовица се пропука във “Фермата” и… СНИМКИ
До драматичното гласуване се стигна след зрелищен дуел на Арената, в който Присияна и Жоро се представиха отлично, но в последните битки паднаха от учителката Теди и дизайнера Сергей от “Канатица”. Актрисата показа забележителна издръжливост върху подвижна платформа, въртя умело брадвата и сръчно ряза греда, но въпреки това беше изгонена на метри от финала.

Тежка сватба във “Фермата”: Женят учителката Теди и плейбоя Жоро СНИМКИ
Решението на съотборниците й въобще не я разстрои.
“Благодарна съм за цялото преживяване, защото в нашия отбор имахме душевен синхрон. Горда съм, че бях в “Елбетица” и вярвам, че ще са на финал”, каза Присияна преди да си тръгне от стопанството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Спипаха Луна в страшна имотна измама! Край с мераците й да става президент

Певицата Луна Йорданова се изправи в понеделник пред районния съд в Шумен. Делото срещу нея е за имотна измама. Наследници на починал възрастен мъж от Шумен твърдят, че певицата придобила техен имот с измама. Имотът е панелна гарсониера на ул. „Септемврийско въстание“. Йорданова твърди, че придобила апартамента, тъй като 10 години […]

Subscribe US Now