Мария Бакалова рамо до рамо с идолите си – вълнуващи срещи с Деми Мур и Кейт Бланшет в Кан

“Стажантът” се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан, а Мария Бакалова – в една от най-обсъжданите актриси. След успеха на “Борат 2”, българката отново е в центъра на вниманието. А това внимание идва не само от всички фенове и зрители, а и от звезди, с които си е представяла да е рамо до рамо само в най-смелите си мечти.
След премиерата на филма, в който влиза в ролята на Ивана Тръмп, Бакалова и екипът получиха бурни аплодисменти от всички зрители в залата, сред които бе и самата Кейт Бланшет. А след като еуфорията от кинофестивала поутихна, актрисата сподели в профила си в Instagram няколко много специални за нея кадъра.
“Благодаря на фестивала в Кан за възможността да срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които винаги са били вдъхновение за мен”, написа Мария Бакалова. В публикацията с цел признателност към тези “необикновени жени”, тя публикува няколко снимки, от които е видно колко голяма е емоцията й в тези моменти.
На първата виждаме родната актриса в компанията на Деми Мур. На втората тя разговаря с Кейт Бланшет и я гледа с възхищение. Третият кадър е с Изабел Хъпърт, а последният – с Даян Крюгер. 
Безспорно тези срещи са били не по-малко вълнуващи за Мария Бакалова от първата прожекция на “Стажантът” и реакциите след нея и кинофестивалът в Кан ще остави незабравим спомен в съзнанието й. А последователите й в социалните мрежи за пореден път й благодариха, че е вдъхновение за всички и доказва, че няма невъзможни неща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралица Мери и принцесите Изабел и Жозефине - когато майката и дъщерите не са на едно мнение

Вероятно всяка жена мечтае да има гардероб като на кралица, особено ако тази кралица е Мери, съпругата на датския крал Фредерик. Една от най-елегантните и премерени в облеклото си кралски особи, австралийката все пак има и критици. И те живеят в дома й – двете й дъщери. 52-годишната Мери признава, […]

Subscribe US Now