Истинската “звезда” на коронацията

Как ще протече коронацията, какви тоалети ще изберат най-популярните членове на кралското семейство, кои гости ще присъстват, как ще се държи принц Хари – всичко това бяха сред популярните въпроси, свързани с отминалата миналия уикенд коронация на крал Чарлз.
Ние обаче бихме попитали “Ще успее ли принц Луис отново да привлече вниманието на всички, както го направи по време на Платинения юбилей на кралицата?” И краткият отговор е едно задоволително “да”.
Най-малкото дете на принца и принцесата на Уелс е любимец на публиката съвсем не случайно. За своите пет години Луис се доказа като един от най-емоционалните и открити членове на кралското семейство.
По време на церемонията в Уестминстърското абатство Луис беше оставен под опеката на сестра си Шарлот. По-късно седемгодишната принцеса е признала, че се чувства уморена от това да го надзирава, пишат от People.
Не че той е направил нещо лошо – просто е проявявал обичайното любопитство, примесено с отегчение, които би изпитало всяко дете на неговата възраст на подобно събитие. Снимки с новите му “физиономии” не липсват.
Демонстрира ги и по време на излизането на цялото кралско семейство на балкона на Бъкингамския дворец сред края на коронацията. И като че ли всички очакваха отново да видят точно такъв принц Луис.
Доста хора обаче останаха разочаровани от това, че детето не се появи на концерта в чест на коронацията на дядо му на 7 май край замъка Уиндзор. Причината е проста: шоуто започна след часа, в който Луис трябва да е в леглото.
Все пак принц Уилям и Кейт Мидълтън са първо родители, а чак след това бъдещите крал и кралица на Великобритания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Потрес! Жена се влачи по корем в краката на Азис, а той... СНИМКИ

Феновете на Азис се оказаха меко казано изобретателни. Някои от тях са готови дори на фрапантни крайности, само и само да привлекат вниманието му. Една обезумяла фенка на Костинбродския славей определено успя да го постигне наскоро! По време на скорошно свое клубно участие Азис остана шокиран, след като най-неочаквано от […]

Subscribe US Now