Джош Дюамел отново е женен мъж

През 2017 г. Джош Дюамел и Фърги взеха решението да се разделят, което тогава ни изненада доста, защото изглеждаха като щастливо семейство. А през 2019 г. изпълнителката подаде молба за развод.
Но вече се научихме урока, че не всичко е толкова розово, колкото изглежда на пръв поглед. Любовта обаче отново почука на вратата на актьора, защото в началото на тази година стана ясно, че се е сгодил за половинката си Одра Мари.
И не са чакали кой знае колко много, за да се оженят. Сватбата на Джош Дюамел и Одра Мари се е състояла през уикенда във Фарго, Северна Дакота. Първи за това информираха от TMZ, а информацията бе потвърдена и от източник на People.
Към момента не се знае много за сватбата и гостите, но пък източниците твърдят, че след официалната церемония двойката се е отправила към местна таверна, където са продължили празненствата. 
След новината за годежа по-рано тази година, източници на People твърдяха, че новата любов на Дюамел иска да има деца от него. Тя също се е погрижила за по-голяма част от приготовленията за сватбата. Това призна самият актьор през месец май.
Тогава той сподели, че организацията около щастливия ден тече с пълна сила, но не уточни кога ще се състои сватбата. А понеже е доста зает с работа, Мари е поела контрола върху всичко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стоичков се разтрепери във "Фермата", неочаквано прага прекрачи... СНИМКИ

Страхотен подарък получи Христо Стоичков във “Фермата”, където влезе като специален гост. От продукцията вкараха в риалитито малката внучка на футболиста, а той изпадна в тотално умиление при появата й. „Ела, деди! Ела да видим каките и батковците, ела да ти покажа кокошчиците и теленцата!“, каза Стоичков и се втурна […]