Пука ли ѝ на Селена Гомес как изглежда

Селена Гомес знае кой е най-горещият летен аксесоар – увереността. И го показа отново по подобаващ начин.
В сряда, 3 август, звездата от The Only Murders in the Building публикува специално видео, с което и тя се включва в тренда с добилото голяма популярност в TikTiok видео на влогърката Tasha K.
В своята версия Селена Гомес е облечена в цял бански на собствената си марка La’Mariette, която тя създава през 2021 г. със своята приятелка и бивша асистентка Тереза ​​Мингус. Естествено, звездата използва само аудиото от клипа и, точно като още хиляди други хора, повтаря репликите на Tasha K за гълтането на корема и всичко останало.
“Аз не го гълтам”, уверено и със саркастична гримаса повтаря безгласово бившата звезда на Disney, докато се припича на борда на яхта. При това гали с ръка своя корем, уверено демонстрирайки, че той очевидно не е плосък.
През април отново в TikTok американката провокира всички, които обикновено критикуват външния ѝ вид: “Честно казано, не ме е грижа за теглото ми, така или иначе хората ще си кажат своето “твърде си слаба”, “твърде си едра”, “това не ти стои добре”.”
“К***о, перфектна съм такава, каквато съм”, добавя смело тя. И това въобще не трябва да ни изненадва. Селена Гомес, която е основателката и на марката за козметични продукти Rare Beauty, винаги е говорела напълно открито и откровено за това как през годините се е научила да приема себе си.
“Харесва ми да остарявам. Когато бях по-малка, това беше нещо, от което се страхувах, и си мислех, че сега животът ми ще бъде толкова различен. Но в момента си казвам: “Уау, нищо не е такова, каквото някога съм очаквала и не мога да бъда по-развълнувана. Спрях да се интересувам какво казват хората и това е прекрасно”, казва изпълнителката през People по повод навършването на 30 години през юли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Честити ли кралицата рождения ден на Меган

Днес Меган Маркъл навършва 41 години. Това едва ли е голям повод за празник във Великобритания, където отношението към херцозите на Съсекс след напускането им на страната не е особено великодушно. Някои членове на кралското семейство обаче не пропуснаха публично да честитят на Меган. Първи бяха принц Уилям и Кейт […]

Subscribe US Now