Защо Леброн Джеймс блее като коза

Вече стана дума, че Серина Уилямс играе последните си мачове на професионално ниво и след участието си в US Open ще сложи край на кариерата си.
Тя успя да се класира за третия кръг на турнира след като победи трудно Анет Контавейт в мач, продължил над два часа и половина. Победата на Серина бе приета радушно от публиката. А Леброн Джеймс също реши да изрази радостта си.
На стори в Instagram баскетболистът показа, че не е имал възможността да присъства на мача, но пък го е гледал по телевизията. От видеото чуваме как в даден момент Краля започва да блее като коза, за да изрази радостта си от победата.
На пръв поглед, действията му може и да изглеждат леко странни, но за тях си има добро обяснение. В САЩ е прието великите спортисти, които са заслужили място в историята, да бъдат определяни като Най-великите за всички времена.
На английски обаче съкратено се изписва като G.O.A.T. Като премахнем точките това е думата, която се използва за коза. Ето защо много често в социалните мрежи под постове на велики спортисти хората оставят емоджита на кози. Като препратка към акронима и тяхното величие.
Та, Леброн Джеймс не иска да обиди по някакъв начин Серина Уилямс с блеенето си, а точно обратното – да засвидетелства уважението си към нея и успехите ѝ.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Става интересно! Ветерани и новобранци влизат във "Фермата" и...

Четиринадесет атрактивни участници първи ще влязат в новия сезон на “Фермата: Мостът на времето”, който стартира утре, 3 септември от 20 часа, по bTV. Преди да прекрачат през тежката дървена порта, те ще преминат през серия от битки и ще демонстрират воля, самообладание и издръжливост. Един от тях ще отпадне […]