Изрязаната рокля на принцеса Беатрис

Принцеса Беатрис – по-голяма дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън, не е сред работещите членове на кралското семейство. Тя няма и профили в социалните медии – поне не такива, известни на широкия свят.
Затова за повечето й изяви научаваме от други знаменитости, които са били в нейната компания. Преди ден 34-годишната Беатрис е присъствала на парти, посветено на модната къща Monique Lhuillier.
За целта принцесата носеше рокля на марката в цвят розово злато с доста изрязано деколте и обгръщащ фигурата й силует. За някои роклята се стори прекалена за член на кралското семейство, но според нас тя е перфектен избор за Беатрис и за събитието, което е посетила.
На 14 ноември тази седмица принцесата беше сред гостите на частното парти по случай 75-ия рожден ден на крал Чарлз в дома му Кларънс Хаус в Лондон. Там бяха още принц Уилям и Кейт Мидълтън, Зара и Майк Тиндал, както и братовчедите на краля по майчина линия Дейвид Армстронг-Джоунс и лейди Сара Чато, поясняват Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вълнуващи новини за Маколи Кълкин

Въпреки че все още дори не е декември, коледното настроение малко по малко започва да обзема света. А у нас, (но най-вероятно и не само), всяка година около Коледа традицията повелява телевизиите да завъртят един много конкретен филм. Става дума за “Сам вкъщи”, разбира се. И докато сме в очакване все […]

Subscribe US Now