Вълнуващи новини за Маколи Кълкин

Въпреки че все още дори не е декември, коледното настроение малко по малко започва да обзема света. А у нас, (но най-вероятно и не само), всяка година около Коледа традицията повелява телевизиите да завъртят един много конкретен филм. Става дума за “Сам вкъщи”, разбира се.
И докато сме в очакване все пак времето да стане малко по-зимно, за да си припомним приключенията на малкия Кевин, няма как да не споделим вълнуващата новина за актьора, който го изигра.
Тази година 43-годишният Маколи Кълкин ще отпразнува Коледа вече като притежател на звезда на Алеята на Славата в Холивуд. Както знаем, това е едно от най-големите признания за един актьор, а Кълкин става 2765-ият поред, който ще го получи, и то навръх 40-годишнината от началото на кариерата си.
Събитието ще се състои на 1 декември, като речи ще произнесат актрисите Наташа Лион и Катрин О”Хара, която му партнира в “Сам вкъщи”.
За номинацията на Маколи Кълкин Ана Мартинес, която е продуцент на холивудската Алея на славата, изтъква, че актьорът е голяма част от поп културата от десетилетия насам. “Работата му е обширна, но неговият филм “Сам вкъщи” е един от най-обичаните празнични филми, познати по целия свят. Колко подходящо, че Катрин О”Хара, която изигра майката на Маколи във филма, ще се включи с реч на церемонията”, добавя още Мартинес.
Маколи Кълкин е актьор още от едва четиригодишен. Първите му роли са малки, но е забелязан след участието си във филма “Чичо Бък”, в който изиграва любознателния племенник на Джон Кенди. Със “Сам вкъщи” обаче се превръща в международна звезда, а втората част – “Сам вкъщи: Изгубен в Ню Йорк” му носи и номинация за Златен глобус.
Други по-популярни филми с Маколи Кълкин са Party Monster, Jacobs Ladder, “Моето момиче”, “Добрият син”, “Ричи Рич”, Saved, “Невярната съпруга”. Участва и в сериали, сред които Kings, The Jim Gaffigan Show, Robot Chicken, а най-наскоро в “Зловеща семейна история”.
За него обаче вероятно не знаем, че е основател на медийната компания Bunny Ears, както и че подкрепя благотворителни организации, като San Diego Zoo Wildlife Alliance и Stand Up To Cancer, пише на официалния сайт на Алеята на славата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой отпада тази вечер от "Игри на волята"

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка в петък след провала на Старейшините. Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов – Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята”. До номинацията на Оряшкова се стигна след като беше посочена от […]