Иска ли Лорън Санчес да бъде г-жа Безос

Лорън Санчес е готова да каже “Да”. Бившата водеща е сгодена за Джеф Безос от май и разкри в новo интервю пред Vogue, че вече има няколко детайла относно бъдещето си с Безос, с които е наясно, включително дали ще вземе името му или не.
“Ъъъ, да, 100 процента. Очаквам с нетърпение да бъда госпожа Безос”, казва Санчес пред изданието, преди да сподели някои от дизайнерите, на които е хвърлила око за потенциални сватбени рокли.
Тя посочва Christian Dior, Dolce & Gabbana и Valentino сред любимите си модни къщи, но настоява, че все още не е взела реални решения що се отнася до конкретна рокля.
“Има толкова много невероятни дизайнери!” казва Санчес и добавя: “Щом имам минута, ще намаля бройката”. Като цяло в списъка за планиране на сватбата има много задачи, сподели тя. “Все още мислим за сватбата и каква ще бъде. Голямо ли ще е? Зад граница ли ще е? Все още не знаем. Сгодени сме само от пет месеца!” продължава Санчес.
59-годишният Безос също говори пред Vogue за връзката си с бившата ко-водеща на Good Day LA, с която започва да се среща в началото на 2019 г., малко след развода и на двамата. “Лорън има невероятна интуиция, почти вещерски сили и умения в това отношение”, казва той за своята годеница. “Тя вижда неща, които другите хора не виждат. Тя наистина е много чувствителна към другите хора и към това, което мислят.
Милиардерът споделя, че връзката им е помогнала и на него да развие по-пълноценни отношения с хората. “Тя наистина ми помогна да вложа повече енергия във връзките си”, казва Безос пред изданието. “Тя винаги ме насърчава: “Обади се на децата си. Обади се на баща си. Обади се на майка си.” Лорън просто е много добър модел за подражание. Тя поддържа връзка с хората и наистина ѝ пука за тях.”
Що се отнася до планирането на сватбата, основателят и бивш главен изпълнителен директор на Amazon се пошегува с идеята да участва в организацията с думите: “О, Боже, не. Толкова ли тъп изглеждам?”
Малко след годежа на Лорън Санчес и Джеф Безос близък до двойката, каза пред People, че те са “наистина влюбени и щастливи, което прави всички, които ги познават, безкрайно щастливи също”. Приятелите на Санчес бяха “развълнувани, че Джеф най-накрая повдигна въпроса”, като източникът отбеляза, че двойката “говори за това от дълго време”.
“Всички нейни приятели казват, че това е нейната сбъдната мечта. Тя намери мъжа, с когото иска да прекара остатъка от живота си, и те почувстваха, че моментът е подходящ”, добави източникът. “Той има всички пари на света и това, което липсваше, беше някой, с когото да ги сподели.”
По времето, когато Безос и Санчес за първи път се събраха през януари 2019 г., и двамата преживяха развод. Преди това Безос беше женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, с която има четири деца. Междувременно Санчес се разведе със съпруга си Патрик Уайтсел, с когото бяха заедно 13 години, приблизително по същото време. Тя има две деца с холивудския агент и има още едно дете от предишна връзка с бившата звезда на NFL Тони Гонзалес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Миглена Ангелова вече е дипломиран психолог! СНИМКА

Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята си на тв водещ и продуцент, има сериозен повод да почерпи, защото вече е дипломиран психолог, при това с оценка отличен. Миглена е човек, който винаги е бил тясно свързан с психологията, а потвърждения за това са не само предаванията, […]