Миглена Ангелова вече е дипломиран психолог! СНИМКА

Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята си на тв водещ и продуцент, има сериозен повод да почерпи, защото вече е дипломиран психолог, при това с оценка отличен.

Миглена е човек, който винаги е бил тясно свързан с психологията, а потвърждения за това са не само предаванията, които е водила през годините, най-вече емблематичното “Искрено и лично”, но и подходите, с които провежда години наред интервютата си. Е, както се казва, тази диплома сега изглежда точно на мястото си.
Миглена Ангелова: Обичам хората, които се борят и не очакват от живота само бонбони! СНИМКИ
“Приятели, бързам да се похваля! Съобщиха ми оценката от държавния изпит по “Практическа психология”. Отличен! Вече съм дипломиран психолог. И съм ама мнооооого добра”!, това пише Ангелова и в личния си фейсбук профил, в който и към момента вали дъжд от честитки. 

Мигелна Ангелова: “Искрено и лично” е моят начин на живот!
Нещо повече – Миглена Ангелова вече започва да практикува като психолог. Тя предлага консултации за различни проблеми, включително тревожност, депресия, стрес и отношения – все въпроси и състояния с актуален за обществото характер./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И на 43 Жизел Бюндхен е секси по бански

С напредването на възрастта е все по-трудно човек да поддържа формата, която иска. Но има жени като Наоми Кембъл и Жизел Бюндхен, които ни показват, че е напълно възможно. Миналата седмица видяхме колко секси е Кембъл в новата рекламна кампания на Alexander Wang, а сега ще обърнем внимание на Бюндхен, която […]

Subscribe US Now