Защо всички се подиграват на Тим Кук

Не можем да отречем, че Тим Кук има страст към технологиите. Няма как да е другояче при положение, че от 2011 г. е изпълнителен директор на Apple.
Кук е наистина успешен в сферата си, но понякога се случва хората да му се подиграват. Не с лоши чувства, разбира се, просто за забавление. А и самият той дава поводи.
Като например през изминалия уикенд, когато се проведе Гран При на САЩ. Макс Верстапен си тръгна с победата, а по трибуните имаше рекорден брой зрители – над 400 000. Сред тях имаше и голям брой известни личности като Брад Пит, Серина Уилямс и Ед Шийрън.
Тим Кук също присъстваше, като той дори имаше възможността да развее раирания флаг, който е знак за край на състезанието. Кук, разбира се, изпълни своето задължение, но начинът, по който го направи, накара доста хора в социалните мрежи да му се подиграват, пише Man of Many.
Причината бе привидната липса на ентусиазъм, с която изпълнителният директор на Apple развяваше флага. Том Уорън от The Verge например се шегува в Twitter, че Кук развява флага така сякаш са го накарали да докосне компютър с Windows.
Други пък се шегуват, че с тези си движения Тим Кук със сигурност няма да отбележи някаква физическа активност на своя Apple Watch. Или пък, че е трябвало да му кажат, че развява флага за край на състезанието, а не такъв за предаване по време на война.
Други хора пък се припознаха в ентусиазма на Кук, но го сравниха с техния в понеделник сутрин. А някои дори иронично го призовават да се успокои. Тед Кравиц от Sky Sports дори определи развяването на флага от Тим Кук като може би най-лошото в историята на F1.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли конфликт в датския кралски двор

Да си монархия през 21 век е истинско предизвикателство. Подобно на почти всичко останало, и тази институция трябва да бъде в осъвременявана, за да оцелее. Това се опита да направи Маргрете с кралството си, когато преди около месец съобщи свое дълго обмисляно решение. Датската кралица отне титлите на внуците си […]