Ева Лонгория готова за промяна

Още от времето си в “Отчаяни съпруги” Ева Лонгория успя да се превърне в секс символ и до момента не е загубила този свой “статут”. В това няма нищо учудващо – тя продължава да изглежда зашеметяващо и да е въплъщение на латино сексапил.
Но ето че 48-годишната актриса реши да предприеме промяна във външния си вид. Лонгория подстрига косата си в актуалното каре до раменете и дори избра да я изправи.
Така тя се появи на официалния обяд на дамите от Американската филмова академия, който се състоя а 9 ноември в Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис. Лонгория беше комбинирала новата прическа с класическа визия.
Актрисата носеше сако в черно-бяло Chanel в комбинация с черен панталон и черен топ с пайети. Чантата й също беше на френската луксозна марка, а единствения намек за цвят бяха яркочервените й устни.
Няколко дни по-късно в Мексико Ева Лонгория присъства на церемонията “Жена на годината”, където отново демонстрира новата си прическа, този път в комбинация със сребриста дълга рокля, която подчертаваше извивките й.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада: Денислава от "Игри на волята" се пусна като булка и... СНИМКИ

Денислава от “Игри на волята” хвърли в тотално недоумение феновете и последователите си в социалните мрежи, а причината е, че блондинката се пусна като булка в профила си, предизвиквайки истинска суматоха. Любопитното в случая е, че Дени намеква сама, че може би в живота й се случва нещо много важно, много […]

Subscribe US Now