Гаджето на Папи Ханс стресна със синини по цялото тяло СНИМКИ 18+

Приятелката на Папи Ханс стресна сериозно последователите си в социалните мрежи, като се появи със синини по цялото тяло. Разбира се, без да обясни от какво са следствие те.

Както може да предположите, предположенията не са едно или две, включително, че с изпълнителя вероятно са имали много бурна интимна нощ.
Гаджето на Папи Ханс разкри шокиращи неща за НАТФИЗ и какво се случва наистина със студентите там
Блондинката, която мнозина познават и като Гери от “Братя”, редовно демонстрира прелестите и сексапила си в социалните мрежи и по всичко изглежда, че приятелят й няма нищо против това.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от S a r a h D r a g u l e v a (@sarahsergey)

Гаджето на Папи Ханс разпали страстите в Лозенец СНИМКИ 18+
“Сарче, много си хубава, ама тея синки.. да се притесняваме ли, да завиждаме ли?”, “Бог те е създал с цел да се изфука! Но тези синки!?”, пишат на Сара бдителни последователи. Коментар от блондиката все още липсва./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от S a r a h D r a g u l e v a (@sarahsergey)

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа показа всичко, свали дори бельото... ВИДЕО 18+

Ако все още има някой, който не е виждал прелестите на поп фолк дивата Андреа, сега е момента да поправи тази “грешка”. Този път обаче, горещата блондинка не се посвени да махне дори и бельото, за да е картинката пълна. Изпълнителката, която вади повече ефектни секси кадри, отколкото хитове, направи […]