Елена от “Ергенът” се пусна гола и призна… СНИМКА 18+

С началото на “Ергенът” със сигурност начало на провокациите и извън формата са сложили и почти всички напористи девойки в него. Разбира се, в социалните мрежи, където обикновено всички излагат всичко в живота си. Поредният пример е Елена, която не само, че се показва доволно, но го прави и без дрехи.

За брюнетката явно този тип кадри са не просто израз на сексапила й, а и на някаква философия за живота, според която хем показваш почти всичко, хем превръщаш този момент в удобно място за анализ на скрити душевни терзания. Като видите какво е споделила риалити героинята под фотото си, ще разберете защо мислим така.
Брутална истина за Мони от “Ергенът” отврати мрежата СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Elena Sergova (@fragmeant_)

“Една от нетърпимите грешки на всеки, решил да занимава аудиторията със себе си, е да се прави на непогрешим. Уязвимостта е прекият път към това да докоснеш наистина някого. Да си покажеш раните и да си готова някой да им сипе сол.
Първата целувка в “Ергенът” вече е факт, Евгени награби… СНИМКИ
Да се съблечеш почти гола в планината, за да си напомниш колко близко до съвършвнството на природата е и твоето тяло, с всичките му кусури. Да вдишаш увереността, че колкото по-гола си пред себе си и другите, толкова повече пластове смисъл носиш напред”, пише Елена под голия фотос, който е направен миналата година, вероятно малко след снимките на “Ергенът”./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Диляна Попова гореща и на тъмно с Павел и Венци Венц ВИДЕО

Грациозната актриса и моделка Диляна Попова се превърна във вдъхновение за дуета Павел и Венци Венц. Най-новата им песен излиза със стилно и минималистично видео, режисирано от самия Павел, в което красивата моделка взима участие. За Диляна момчетата казват, че е била единствената опция да влезе в ролята на Музата […]

Subscribe US Now