Джейн Сиймур за секса на 72

Джейн Сиймур не само изглежда страхотно за своите 72 години, а отскоро и е влюбена като тинейджърка, което й помага още повече да поддържа младежкото си излъчване. След редица любовни провали през годините актрисата намери щастието в лицето на година по-големия от нея Джон Замбети и не се притеснява да говори открито за отношенията им, дори за най-интимните им аспекти.
Преди дни звездата от “Д-р Куин Лечителката” публикува есе на тема секса над 60 години, в което описва, че интимните й преживявания днес са “по-страстни и прекрасни” от всякога. А причината е, че се основават на “доверие, любов и опит”. 
Е, сигурни сме, че Сиймур има достатъчно натрупан опит в любовния живот, защото е била омъжена цели четири пъти. Но явно и с настоящата й половинка са на една вълна и са си паснали перфектно. Тя допълва, че днес познава повече от добре както същността си, така и тялото си, като същото може да каже за себе си и Замбети. “Не е както когато си млад”, смята тя.
Актрисата е категорична, че сексуалният живот не приключва на 60 години. И нейното виждане е, че в края на деня всеки търси нещо, което да му раздвижи кръвта – особено в определени области. Смята и че докато като си млад сексът е по-скоро предимно физическо занимание, в по-зряла възраст се превръща в емоционално преживяване, което заздравява връзката с твоя партньор, с когото преминавате през различни периоди, споделяте своите мисли и емоции. И това може само да го направи още по-хубав.
Сиймур се шегува, че сексът в по-напреднала възраст има още един страхотен бонус – че не можеш да забременееш. И за нея е чудесно, че може едновременно да се чувства като 16-годишна и да се възползва от натрупания си през годините опит, цитират я от Daily Mail.
Тя разкрива и още една голяма разлика между предишните си и сегашната си връзка, която със сигурност също дава отражение върху сексуалния й живот. Ако преди е мислела преди всички за партньора си и рядко за себе си, сега тя поставя своята личност и своите желания на първо място. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква щеше бъде Сабаленка, ако не е бил тенисът

Арина Сабаленка е сред фаворитите за спечелване на тазгодишното издание на Australian Open, но не само защото е под номер две в основната схема, а и защото се представя изключително силно. Дори няма нужда да споменаваме, че именно Сабаленка спечели Australian Open миналата година. До момента Сабаленка е безкомпромисна в представянето си на първия […]

Subscribe US Now