Сашо Кадиев си призна всичко за bTV, завръща се на…

Сашо Кадиев напусна “Преди обед” и bTV, но всъщност това се оказа съвсем за кратко за изненада на мнозина. А новината, която хвърли като бомба малко след това, и за която ви информирахме преди дни, намира своето поредно потвърждение.

“Израснах в bTV и като професионалист, и като човек. Когато постъпих в телевизията, бях на 28 години и сега, когато се оттеглих за известно време, вече съм на 40”, споделя Кадиев пред “Стандарт” и добавя, че най-вече му липсва срещата с хората и “тази свобода, която имах възможност да получа – да се изразявам свободно, да казвам мнението си, да коментирам”.
В bTV бесни на Сашо Кадиев след този тарикатлък и…

Официалната причина, която първоначано синът на Катето Евро изтъкна, когато си тръгна от “Преди обед”, бе, че иска да има повече време за актьорската си професия, с която всъщност стана популярен. Но това не се оказа съвсем така, защото той, на практика, ще продължи да се изявява и на малкия екран.
Ето на какво ново шоу по bTV става водещ Сашо Кадиев ВИДЕО
На въпрос дали ще се появи отново в ново предаване, Кадиев отвръща пред изданието с: “Да, догодина най-вероятно ще се появя. Не мога да издавам, но във всеки случай зрителите ще ме гледат със сигурност от новата година до пролетта в различни предавания по bTV”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е да имаш открита любовна връзка с женен мъж

Връзката на Ашли и Джейк започва чрез приложение за запознанства. Двамата се опознават първо виртуално, а след това се уговарят да се видят на кафе. И понеже срещата им минава изключително добре, още същия ден отиват и на вечеря. В края на вечерта Ашли се прибира при съпруга си, а […]

Subscribe US Now