Екстра Нина се раздели с младия турчин и обяви важна новина СНИМКА

След последната си връзка с младият Адил, Екстра Нина се завръща окончателно в България. Известната фолкаджийка, която е на 60 години, прекара последните години от живота си в Турция, уверена, че за любовта възрастта не е пречка.

Това не беше първият й опит с партньор, който е много по-млад от нея. Певицата има неуспешен брак за гърба си, отново с по-млад от нея мъж. 
Говори се, че разликата във възрастта е станала причина за края на връзката между Нина и Адил. За да избегне неудобните въпроси и съмненията в обществото, Нина реши да обяви, че се връща назад в България, за да продължи там живота си.
Сега, когато е в родината си, Нина се насочва към намирането на нова работа, след като прекара години на сцената в Турция. Тя беше популярна в едно от местните заведения, където пееше балкански и руски песни. Нейната цел е да продължи да пее и у нас, за да остане близо до публиката, която я обича.
 

Макар да става на 60 години през зимата, Нина все още изглежда добре. В изпълненията си тя не изрязва бръчките и се гордее със старостта си. Въпреки това, е истина, че в социалните мрежи Нина често използва филтри, които да й подчертаят красотата.
Това, което можем да научим от Нина, е че за любовта няма граници и пречки, включително възрастта. Дори и да завършва няколко връзки, всеки от опитите й дават урок за това как да обичаме без ограничения.
Раздялата с Адил може да бъде болезнена, но е важно да извлечем поука от ситуацията. Възможно е да бъдем с обичан човек, който е много по-млад или по-възрастен от нас, но трябва да намерим баланса в отношенията си и да се подкрепяме във всичко, което правим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тото с първа активност след скандала с Тити Папазов

Изминаха около два месеца откакто гневът на хората се стовари върху Тото от СкандаУ. В този период той пусна два клипа в канала си, като вторият бе изтрит само няколко часа по-късно заради съмнения в плагиатство. През всички тези седмици Тото не бе публикувал нищо в социалните мрежи, но пък […]