Ето какво прави Брус Уилис след коварната диагноза

В началото на април почитателите на Брус Уилис научиха, че повече няма да могат да гледат любимия си актьор в нови филми. Той обяви, че се оттегля от филмовата си кариера заради заболяване, което би му пречило да работи нормално.
Въпреки тежката диагноза афазия, изразяваща се в езиково нарушение, което представлява увреждане на способността да се възпроизвежда и/или разбира чужда реч, виждаме, че Уилис продължава да е в добро разположение на духа и да споделя безценни моменти с най-близките си хора. 
Видео, споделено на официалния профил на съпругата му Ема Хеминг Уилис в Instagram, показва, че актьорът се наслаждава на семейни забавления, като танцува с дъщеря си Мейбъл Рей.
Двамата си правят забавна танцова битка и по всичко личи, че Брус Уилис дава всичко от себе си, за да бъде на страхотно ниво.  Преди няколко седмици Ема Хеминг Уилис сподели мила снимка, на която виждаме как тя и двете им деца – Мейбъл и Евелин са легнали върху Брус Уилис на пода и го прегръщат силно. 
От People припомнят, че Ема е приела тежко диагнозата на Брус. Тя обаче работи с няколко медицински специалиста, наела е асистент за съпруга си, освен това самата тя полага много грижи за него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голото хоби на Алиша Силвърстоун

Само преди дни Алиша Силвърстоун разбуни духовете с признанието, че все още спи в едно легло с 11-годишния си син. Разбира се, актрисата уточни, че за това има добро обяснение. Тя смята, че не прави нещо нередно, а нещо съвсем естествено. И колкото и странно да се струва на мнозина […]

Subscribe US Now