Когато Кайли Дженър отвърне на удара

Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди дъщеря си Сторми през февруари 2018 г. Отново през февруари, но през 2022 г. тя и Травис Скот разшириха семейството си като посрещнаха и второто си дете – момченце.
Един месец след раждането Кайли Дженър потвърди, че е променила името на бебето си, след като първоначално го е кръстила Wolf (в превод от английски: вълк). Самата тя си призна, че е прибързала да даде име на бебето си и обясни, че с половинката си Травис Скот са помислили, че щом го видят, ще им хрумне име. Но това така и не е станало.
Въпреки това двамата родители е трябвало да подпишат акта за раждане и са почувствали натиск. Сестрата на Кайли Дженър, Клои, е предложила името Wolf и за момента е било избрано именно то. “Веднага след като подписах акта за раждане, си казах: “Какво направих току-що?”, признава си Кайли Дженър.
Затова и решава да смени името на момченцето си, като обаче го запазва в тайна почти цяла година. Всъщност едва преди броени дни тя разкри, че новото име на детето ѝ е Еър (Aire) и уточни, че се произнася като думата на английски за въздух (air).
В TikTok, където вече сме свикнали хората да качват каквото им хрумне, се появява шега за това как Кайли Дженър и Травис Скот са избрали новото име на детето си. Във видеото виждаме човек, “преоблечен” като двамата родители, който “пресъздава” сцена от филма “Аватар”, в който един от героите изброява четирите стихии: земя, огън, вода и въздух. Първите три опции веднага се отхвърлени, но не и последната – тя е избраната.
Според мнозина клипът се е получил забавен, но на самата Кайли Дженър може и да ѝ се е сторил подигравателен. Самата тя обаче така и не разкрива дали приема видеото като безобидна шега или точното обратно, а просто слага две смеещи се със сълзи емоджита в коментарите, пише Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орлин Павлов, както не сме го виждали досега

Вечерното шоу на Българската национална телевизия “Събота вечер с БНТ” ще си има нов водещ в лицето на известния актьор и изпълнител – Орлин Павлов. Той заема мястото на Ники Станоев от събота, 4 февруари. Новият водещ обещава много хумор, забавления и вълнуващи интервюта. “Очаква ни богата палитра от гости. […]