Андреа от Hell’s Kitchen пак изпоти мрежата с тези СНИМКИ

Въпреки че изданието на Hell’s Kitchen с участието на предизвикателната нидерландка Андреа приключи отдавна, тя продължава да “работи” здраво върху това да приковава вниманието на последователите си в социалните мрежи – както правеше и по време на кулинарната надпревара.

Разбира се, повечето от снимките на провокативната блондинка, не оставят почти нищо за въображението, ето, че тя може да пръсне луд сексапил и без непременно да е чисто гола.
Андреа от Hell’s Kitchen май няма никакъв срам, отново се пусна по… СНИМКИ 18+
Любопитното в случая е, че доскоро Андреа беше изтрила някои свои горещи кадри, но явно този й подход не я кара да се чувства особено комфортно и ето, че тя отново е в познатата си роля на прелъстителка.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea Akse (@andreaakse_)

Андреа от Hell’s Kitchen лъсна на СНИМКА 18+ без сутиен
Поредният й спиращ дъха кадър е направено някъде из България, все още не е ясно кой е фотографът, но пък достатъчно ясно се вижда липсата на сутиен на нидерландката.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea Akse (@andreaakse_)

Тези дни палавата Андреа се щракна и с друга звезда от Hell’s Kitchen – Никола, като написа за него, че това е истинският победител във формата според нея./show.blitz.bg 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Andrea Akse (@andreaakse_)

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокиращото разкритие на Шарън Стоун

През последните дни в САЩ една от най-актуалните и обсъждани теми е отмяната на конституционното право на аборт за жените. Междувременно Шарън Стоун направи шокиращо разкритие за себе си, донякъде свързано със случващото се в родната ѝ държава. Като коментар под Instagram публикация на списание People тя пише кратък текст, […]