Преслава попадна в куриозна ситуация и се стресна от данъчни ВИДЕО

Фолк звездата Преслава се изплаши от данъчните, че ще я погнат и няма да може да се оправи с тях. Всеизвестен факт е, че чалга величията декларират малка част от взетите хонорари и често треперят от данъчни проверки. 

Изпълнителката на “Водка с утеха” този път призна пред своята публика, че няма касов апарат и се страхува да не си навлече неприятности. 
Всичко това Преслава казва на шега по време на свое участие, когато почитател иска да й даде бакшиш за поздрав. “Нямам касов апарат, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните”, казва Преслава на микрофона и категорично отказва на вземе на човека парите, с които иска да си закупи поздрав. 
 

Все пак Преслава поздравява господина и цялата му компания, които поискали от нея да изпее една от най-известните народни песни. Хитовата пайнерка видимо се забавляваше с господина, който прояви завидно чувство за хумор и успя да разсмее любимката си. А за момент тя си помисли, че е обект на скрита камера. 
Преслава е една от най-скъпо платените певици у нас и рядко си позволява да взима бакшиш от обикновени хора. Хонорарът й за час пеене е пет цифрена сума и вече става непосилна за голяма част от заведенията в България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кралица Летисия не спира с изненадите

Септември отива към края си, което означава, че всички ангажименти и задължения, от които кралските особи бяха освободени през лятото, отново ги зоват. Често пъти обаче те са приятни и свързани с културни събития. Точно на такива присъства кралица Летисия в последните няколко дни. На 18 септември заедно с крал […]

Subscribe US Now