Сара Суйдан с престижна награда за ,,мода”

На бляскава церемония в столичен бяха раздадени наградите за бизнес и туризъм Spring Bright Awards, в общо 12 категории.

Събитието тази пролет имаше за цел да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната. Главен организатор е Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на повече от 20 медии.
Церемонията беше в помощ на семейства с репродуктивни проблеми, един толкова важен и наболял въпрос в България и повече от 200 000 жени имат нужда от инвитро процедури. От томболата, проведена в залата, се събраха 2400 лв.

Дизайнерката Sara Sweidan бе отличена с престижната награда в категория ,,мода”. Наградата и бе връчена от Ваня Маринова- представител на модна агенция Интермоделс за Бургас. Сара благодари за престижното отличие, защото това е една награда, която е плод на денонощен неуморен труд, която тя извършва, за да създава бутикови лимитирани облекла.
Припомняме ви, че Сара е една от най-награждаваните дизайнерки в България. Тя е двукратен носител на наградата за ,, Дизайнер на годината” от ,,Знаменитост на годината”, ,,Дебютиращ млад дизайнер” от Code Fashion Awards, както и модния бранд ,,Sara Sweidan” грабна отличието за моден бранд на годината през 2021 от ,,Business & Fashion Awards”.

Източник: blitz.bg
Next Post

Златка Райкова ще гръмне, показа огромния си корем СНИМКА

Златка Райкова всеки момент ще роди второто си дете. Плеймейтката е в очакване на щастливото събитие, а междувременно реши да покаже на последователите си какъв огромен корем има.  Бившата на Благой Георгиев и настояща на Карен Хачатрян се е щракнала само по разкопчано дънково яке, което открива огромния корем.    […]