Мирела от “Игри на волята” си показа гърдите в ефир СНИМКА 18+

Мирела от “Игри на волята” реши да оскверни кулинарното шоу “Черешката на тортата” като си покаже гърдите и измести фокуса на предаването. Тази седмица в кухнята се вихрят петима от най-култовите участници от последния сезон на “Игри на волята”, а безспорно Мирела успя да прикове най-силно впечатление. 

По време на нейната вечеря тя се появи без сутиен и гърдите й лъснаха под прозрачната рокля. Гостите й онемяха от външния й вид, а зрителите още повече. 
Мирела не крие, че не е голяма кулинарка и в това се убедиха и самите гости, които чрез гласуване й дадоха само 34 точки. Може да не е впечатлила с кулианрни умения, но пък в социалните мрежи всички коментират голите й гърди. 

“Представи се добре Мирела, но можеше малко да съобрази тоалета. Не може за уютна вечеря у дома да се облечеш така и да ти прозира всичко”, гневят се фенове на шоуто. 
“Много хубава фигура има Мирела. Особено впечатляващи бяха някои по-конкретни части от тялото й, на които бе наблегнала и деликатно подчертала”, гласят коментари на мъжката част от зрителите. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда по бански Вера Уанг на 74

Има толкова много методи, които да използваме, за да изглеждаме възможно най-млади. Експертите препоръчват да спим достатъчно, да стоим далеч от слънцето и да правим ежедневни упражнения. Но 74-годишната модна дизайнерка Вера Уанг сякаш всичко това ѝ добре известно и го прилага на практика, защото продължава да изглежда като момиче […]

Subscribe US Now