20 години по-късно – голямото признание за Кели Кларксън

Звездата на Кели Кларксън изгря, когато участва в първия сезон на предаването American Idol, стигна до финалите и дори спечели. От този исторически за певицата момент вече изминаха цели 20 години.
Своето дългоочаквано признание тя получи в понеделник, 19 септември, когато бе открита звездата ѝ на Алеята на славата в Холивуд. И отпразнуването, естествено, нямаше как да бъде пропуснато. По време на специално организираното събитие до Кели Кларксън бяха двете ѝ деца – Ривър Роуз (8 г.) и Ремингтън Александър (6 г.), както и майка ѝ Жана Кларксън.
Както и се очаква като за една важна церемония, певицата изглеждаше безупречно. Дълга черна рокля подчертаваше изваяните ѝ форми, а акцент във визията бяха златните й бижута. Класика тъкмо като за Холивуд.
Децата на Кели Кларксън също бяха стилно облечени, разбира се. Облеклото на двамата най-вероятно е било избрано от майка им, която е заложила на идеално съчетаващи се маркови дрешки на Gucci. Озарени от усмивки на лицата си всички от тричленното семейство заедно позираха за снимка на червения килим, с която да запечатат момента на гордост в музикалната кариера на Кели.
Още по-специален направи деня за Кели Кларксън и присъствието на тримата съдии от първия сезон на American Idol – Саймън Кауел, Пола Абдул и Ранди Джаксън, пише People.
И тримата заедно не бяха засичани скоро на събитие, но ето че само един специален повод е трябвал, за да се съберат отново и да празнуват. Не се и съмняваме, че те помнят момента от преди толкова време, когато певицата става първият участник, спечелил музикалното предаване, както и че се гордеят с нея и до ден днешен, вече 20 години по-късно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мира Добрева побесня в мрежата: Марш оттук, копелдак! СНИМКА

Мира Добрева определено не цепи басма никому, особено пък, ако публично й отправя негативни коментари. Наскоро под свой пост в социалните мрежи тв водещата получи доста директен коментар, който събуди яростта й. Едно от емблематичните лица на БНТ отвърна подобаващо на “фена” си и остави впечатление, че е приключиха кратката […]