Мира Добрева побесня в мрежата: Марш оттук, копелдак! СНИМКА

Мира Добрева определено не цепи басма никому, особено пък, ако публично й отправя негативни коментари. Наскоро под свой пост в социалните мрежи тв водещата получи доста директен коментар, който събуди яростта й.

Едно от емблематичните лица на БНТ отвърна подобаващо на “фена” си и остави впечатление, че е приключиха кратката си словесна война с него. А дали тя е продължила впоследствие и на личен чат, можем само да гадаем.
Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая и завръщането му на екран СНИМКА

“Възхищавам се много на упоритостта на Мира Добрева. След толкова години в ефир никой не я гледа, но тя продължава да се натиска да води..”, пише й потребител в социалните мрежи. На който блондинката отвръща така: “Ти, ако се натиснеш, дали някъде ще те вземат? То ако ставаше с натискане, досега всички да са в телевизията. Защото с тъпи коментари всеки може. Ама като застанете пред окото на камерата, ви се свиват топките. Дето ги нямате.”
Мира Добрева шокира с признание! Ето при кого се гушка и отпуска СНИМКА
Факт е, че Мира Добрева е от години действаща водеща на БНТ, независимо от рокадите в ръководството на държавната медия. Отделно успя да напише две книги, които продължават да жънат немалки успехи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Маги Сидерова махна силикона, но вече е със... СНИМКИ 18+

Маги Сидерова реши да махне силикона, с което изненада мнозина. Потвърждение за това са актуални кадри на ексмоделката в социалните мрежи, от които се вижда перфектната й форма по бански, но и доста по-малкия й бюст. Докато по-млади нейни колежки се надпреварват да издуват пазви, брюнетката набляга на съвсем други неща, […]