Азиатските предпочитания на крал Чарлз

Ако има нещо, което крал Чарлз обеща с възкачването си на престола, то е “демократизирането” на монархическата институция, както и повече “видимост” за различните поданици на Великобритания, имайки предвид разнообразието от етноси, религии и култури.
Затова и не е чудно, че в началото на февруари в Бъкингамския дворец беше организиран специален прием за азиатската общност в страната. Поводът, разбира се, е началото на Китайската нова година, която се почита в Азия и азиатските диаспори по цял свят.
Така в двореца Чарлз кралицата-консорт Камила, както и принцеса Ан, и принц Едуард, приветстваха представители на всякакви сфери – изкуства, медии, бизнес, военно дело, мода, здравеопазване, благотворителни организации.
Сред гостите бяха и популярни лица като моделът Алекса Чънг, модният дизайнер Джон Роча, актьорът Уил Шарп. YouTube звездите Джошуа Керът и Оливър Кендъл. Именно в разговор с последните крал Чарлз направи признание за кулинарните си предпочитания.
“Попитах го дали е опитват корейска храна. Той каза, че й е голям фен и обича всичко, освен ако е прекалено пикантно”, разказва Керът пред РА.
От Hello пък ни припомнят, че Чарлз не понася шоколад, кафе и чесън. Заради това готвачите в кралските кухни винаги трябва да съобразяват менюто, в което да отсъстват тези съставки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Маги Халваджиян трепери от страх, движи с охрана

Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян, взе пример от своя приятел Слави Трифонов и тръгна с охрана. Репортери на „Уикенд” забелязаха, че арменецът води своя гард навсякъде. Двамата се движат в комплект дори по купони и културни събития, включително в театъра и на концерти. Дребничкият продуцент напоследък е […]