Мария Игнатова показа сина си на първия учебен ден СНИМКИ

Мария Игнатова показа порасналото си момче навръх първия учебен ден и с радост отбеляза с намигване, че за щастие утре е събота. Препратката с почивните дни, разбира се, е адресирана към синът й Виктор.

Тв водещата се е изтупала с черна рокля на големи бели точки и с неприкрито удоволствие позира до детето си. А дали татко му – бизнесменът Петко Димитров, също е бил някъде наоколо, можем само да гадаем.
Мария Игнатова направо прекали с тези СНИМКИ 18+ от плажа
И той, и Мария си имат отделни семейства, с които са щастливи и сякаш общите им срещи са или твърде рядко, или никога, издават от близкото им обкръжение.

Мария Игнатова хвърли бомбата: Бременна е и иска… СНИМКИ
Доскоро блондинката демонстрираше топ формата си от плажните ивици, но по всичко изглежда, че почивката вече е приключила и е време да посвърши малко работа. Каква ще бъде тя, вероятно скоро ще разберем./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лиъм Пейн отново в болница - какво се случва с изпълнителя

Напоследък Лиъм Пейн определено не може да каже, че всичко му върви по вода, защото съвсем наскоро се наложи да отложи турнето си заради здравословни проблеми. Преди няколко седмици 30-годишният изпълнител се наложи да бъде хоспитализиран заради бъбречна инфекция. Тогава Пейн заяви, че лекарите са го посъветвали да се отдаде на […]

Subscribe US Now