Ернестина Шинова оцеля като по чудо при престрелка в центъра на София

„Аз оживях в престрелка“, това разкритие направи в ефира на bTV Ернестина Шинова – любима актриса на много българи и съпруга на режисьора и евродепутат Андрей Слабаков.

Тя буквално подпали ефира на bTV с подробностите за криминалната сцена, която се разиграла в центъра на София.
Шинова, Слабаков и трудноподвижната му майка, актрисата Кина Дашева, били на Женския пазар.
„Двама души си подхвърляха един пистолет и той гръмна“, това обясни Ернестина на водещите на „Преди обед“ Сашо Кадиев и Деси Стоянова, които я гледаха като препарирани.

Тя призна, че е изпаднала в ступор и докато всички се скрили и избягали инстинктивно, тя се вцепенила и останала на място.
„Останах там, да видя как ще свърши „филма“, пошегува се Шинова. „Накрая единия надделя, взе пистолета и удари другия по главата с него“, завърши историята си актрисата.
Освен неочаквания екстремен разказ, тя се изказа доста категорично по доста теми.
Частните уроци за подготовка за матури е нещо отвратително, учениците с 2 на изпита по български език и литература имат дефицити в комуникацията, младите не четат – това е само част от тежките думи, които изприказва актрисата Ернестина Шинова в студиото на „Преди обед“ по bTV.
Съпругата на режисьора и евродепутат Андрей Слабаков обясни, че е кацнала в София в два часа през нощта. Не се е наспала и е в най-лошия вид, в който някога се я виждали зрителите.
Шинова разкри, че по принцип не пие кафе, защото ѝ става лошо. Събужда се със сок от моркови, но нямала време да си го изстиска.
И така, очевидно крива на целия свят, актрисата се захвана да коментира една от най-популярните теми напоследък – резултатите от матурите по български език и литература.

Ернестина Шинова заяви, че след като 8 хил. ученици имат двойки, значи тези зрелостници имат дефицит да се изразяват, да общуват, да комуникират нормално и тя има обяснение защо:
„Не четат. Всичко, което научават им идва твърде наготово. Най-често четеш какво е казал някой, когото харесваш и на когото имаш доверие“, това обясни актрисата.
По темата образование съпругата на Андрей Слабаков сподели и личното си възмущение от частните уроци.
Тя разказа, че дъщеря ѝ едва ли не принудително трябвало да ходи частни уроци, въпреки отличните си оценки.
„Те тези шестици всъщност са четворки“, обяснили разбирачи на Шинова, която смята подобно разминаване в образователните стандарти за отвратителни./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Никола Пелц е (почти) само по бельо

Никола Пелц за пореден път ни дава да разберем, че обича да е дръзка и смела в модните си решения. Е, вярно че с едно от тях отприщи вълна от подозрения, че с Виктория Бекъм са скарани, но този случай е вече в миналото. За всеки случай ще припомним, че […]

Subscribe US Now