Страхува ли се Брук Шийлдс от остаряването

Брук Шийлдс споделя една по-различна гледна точка за остаряването, от което, малко или много, всички се страхуваме.
56-годишната актриса казва мъдро: “Помислете само колко пъти сте се смяли.” И с това наистина ни кара да погледнем с една нова перспектива на естествения процес на стареене.
Преди няколко дни Брук сподели и пред Prevention, че отказва да търси начини да се справи с бръчките и целулита.
“Борим се всячески, полагаме много усилия, влагаме пари в безумно скъпи процедури или кремове… Вместо просто да приемем факта, че остаряваме. И да се научим да живеем с него, дори да го “прегърнем.”
Актрисата от “Триумфът на червилата”, която в момента работи със специализираната в производството на вина компания Clos Du Bois, смята, че трябва преди всичко да се промени начинът, по който се възприемат жените след навършване на 40 години. И че вместо да се “слагат етикети”, по-скоро този период от живота трябва да се превърне в празник на “жизнеността и зрелостта”.
И това съвсем не е първият път, когато Шийлдс говори с оптимизъм за стареенето. Наскоро актрисата, която е и бивш модел, позира в оскъдно облекло и за реклама на марката джинси Jordache. Дори признава, че тогава изрично е отказала ретуширането и ползването на филтри, защото иска хората да видят истинското й аз – тялото на една 56-годишна жена.
Тяло, което сега цени дори повече, отколкото в по-младите си години – както се изразява самата Шийлдс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg