Отчаяната мечта на крал Чарлз

Тази седмица е тежка за крал Чарлз – на 8 септември мина точно година от смъртта на майка му Елизабет Втора. И както беше обявил, той прекара деня в усамотение.
Но това не означава, че няма неща извън липсата на кралицата, които да му тежат. Ден преди тъжната годишнина – на 7 септември, по-малкият му син беше във Великобритания. Принц Хари присъства на благотворително събитие.
Дори и двамата да са се видяли някъде, това едва ли ще бъде оповестено публично. Хари е в немилост в родината си след напускането й през 2020 г., но най-вече след излизането на документалната поредица по Netflix Harry & Meghan, както и на автобиографията му “Резервният”.
Крал Чарлз обаче няма как да пренебрегне бащинските си чувства. Express ни припомнят, че само месец след излизането на книгата – през февруари тази година, той е на посещение в Университета на Източен Лондон.
Там един от студентите го пита: “Върнете Хари, моля ви. Можете ли да го върнете, сър?”. Чарлз не чува добре въпроса и пита: “Кого?”. “Синът ви Хари”, отговаря мъжът. Отговорът на краля няма как да не ни направи впечатление.
“Би било много хубаво”, отвръща Чарлз. От изданието коментират, че кралят наистина би искал да оправи отношенията в семейството си и да забрави враждата. Но на този етап това се оказва не толкова лесно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненада! Синът на Иван Лечев стана милионер в Англия, вече прави...

Оказва се, че големият син на легендарния китарист Иван Лечев е милионер в Англия. Макар и само 35-годишен, Иван Лечев-младши ръководи собствена агенция за подбор на персонал и финансиране на нови компании, която през 2021-ва е обявена за най-добрата нова агенция в Обединеното кралство. Българинът работи с германци, англичани, американци и […]

Subscribe US Now