Нападнаха Диона с грозни обиди, а тя отвърна много остро и заяви, че бедните… ВИДЕО 18+

Певицата Диона отново стана обект на хейтърски коментари, което я изкара извън релси и скочи да се защитава сама. Бившата рапърка и настояща фолк звезда този път ядоса хейтърите с признанието, че за новия си клип е изхабила 70 литра прясно мляко. 

Скочиха остро срещу Диона и видеоклипа й “Клеопатра”, че е похабила напразно млякото, вместо да помогне на наистина нуждаещи се хора, които умират от глад. Тези думи жегнаха певицата и тя се зашити с много остри думи. 

“До всички хора, които си позволиха да ме порицават за млякото в клипа: Така, първо ходя на благотворителни концерти поне веднъж месечно и съм помагала на бедните много повече от вас, които плюете пред монитора.
Второ, истинската Клеопатра също се е къпала с мляко, но народът й я е благославял, не я е плюл за това. В крайна сметка не мога да нахраня всички бедни, нито пък ще позволя това, че има бедни, да попречи на качеството на видеата ми… Защо не нападнете всички хора с възможности, че си купуват скъпи къщи и коли, докато някой там някъде гладува ?! Що за логика… Осъзнайте се”, ядосано обяснява пайнерката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now