Принцеса Шарлийн в пълния си блясък

Обществените събития с участието на принцеса Шарлийн винаги се радват на голям интерес. Особено след здравословните й проблеми, които близо година я задържаха далеч от Монако и семейството й.
Сега принцесата се появи в пълния си блясък на националния празник на княжеството на 19 ноември. Облечена изцяло в ярко червено, Шарлийн носеше рокля и палто Didierangelo, както и ботуши на висок ток Manolo Blahnik в съчетание с барета.
За радост на всички жители на Монако цялото княжеско семейство беше заедно на празника и изглеждаше много тържествено. Принц Алберт и синът му принц Жак бяха облечени във в официални военни униформи и козируваха пред събралото се множество.
По-късно Шарлийн, Алберт, както и близнаците Жак и Габриела се показаха на балкона на двореца, откъдето отново поздравиха тълпите.
Вечерта продължи в същия тържествен дух с гала вечеря по повод Деня на Монако. Тя се състоя в Grimaldi Forum, като присъстваха и други членове на фамилията Грималди като сестрата на Алберт принцеса Каролин от Хановер и дъщеря й принцеса Александра.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Белослава в любовна афера с Куката, двамата дори...

Белослава, която наскоро стана млада баба, само на 49 години, явно крие доста пикантно минало, което едва сега, покрай историята с пияното шофиране и всичко останало, става обществено достояние. Изпълнителката вече е горда с внучката си Яна, с която 25-годишната й дъщеря Божидара я зарадва, а под публикацията в социалните […]