Перфектното дупе на Кара Делевин

Кара Делевин е от жените, които не се притесняват да говорят открито по всички теми. Сексът също не прави изключение.
Именно към сексуалните преживявания и различни светове, които те могат да отключат, беше насочена документалната поредица Planet Sex. В четирите епизода през ноември 2022 г. Делевин изследва необятните кътчета на човешката сексуалност, като хвърли повече светлина върху въпроси, свързани с връзките, сексапила и популярността на порното.
След Planet Sex Кара Делевин сякаш за известно време се беше поизгубила от медийното пространство. Последната ѝ снимка, която се появи в профила на модела в Instagram обаче накара всички отново да заговорят за нея, както отбелязват и от Daily Mail.
Кара Делевин използва социалните мрежи, за да се похвали с почивката си в Мексико. Никой от феновете ѝ обаче не обърна внимание на курорта, в който е отседнала, а само за забележителния начин, по който изглежда по бански. За щастие на последователите на модела, Кара избра да позира по доста изрязан бански, който не оставя много на въображението, особено що се отнася до добре оформеното ѝ дупе. 
“Хубава гледка”, пише Делевин по снимката. “Дори прекрасна, но не говоря за природата”, отбелязва един от феновете ѝ в коментар. “Коя от двете”, пък закачливо пише друг. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ави Бенеди и Саша Сандра с разтърсващо ВИДЕО за любовта

Именитият певец и композитор Ави Бенеди зарадва своите почитатели с ново етно поп парче, дни преди празника на любовта “Свети Валентин”. Преди броени часове в официалния канал на звукозаписната компания – “Avi Benedi” се завъртя видеото към песента “Грешната любов”. Дуетна половинка на Ави е ромската звезда Саша Сандра, която не се […]