Неочакваният ефект на известността

Кой казва, че известните личности облагодетелстват само себе си с това, че са прочути? Който и да е, в грешка е.
Райън Рейнолдс е абсолютното доказателство, че благодарение дори и само на известността си, може да помогне и на друг да стане известен. И то вероятно дори и без самият той да осъзнава, че го прави.
Индийският ресторант в Уелс Light of India може и да е бил просто малък семеен бизнес, но това вече не е така. А как ли? Нека направо разкажем каква е всъщност цялата история.
Миналата седмица актьорът Райън Рейнолдс е решил или да посети, или да си поръча храна за вкъщи от ресторанта, и явно е останал толкова очарован от храната, че дори я е определил като “най-вкусната индийска храна в Европа”. Точно това е написал той към снимката с флаера на ресторанта, която е качил като Instagram стори. Явно и доста хора са я видели, за да стане мястото за хранене сега толкова известно и дори да се пръска по шевовете от посетители и желаещи за резервации.
А собствениците на Light of India, който съществува още от 1980 г., осъзнали какво им се случва чак след като разбрали за случката. Щом е видял поста на актьора, синът им е останал като поразен и е решил веднага да се обади на родителите си и да ги попита дали Райън Рейнолдс е идвал в ресторанта им.
“Кой е Райън Рейнолдс?”, попитали го те. И за да разберат какво има предвид сина им, той е трябвало да им покаже снимката от Instagram. Но възрастните индийци продължавали да гледат с недоумение.
“Родителите ми не гледат холивудски филми”, обяснява момчето и дори споделя, че се забавлява с факта, че те и не подозират кой е човекът, направил ресторанта им известен.
“Но всички сме му много благодарни”, признава то пред BBC.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочакваната проява на Меган Маркъл

Днес отбелязваме Световния ден на кучето и по този повод имаме една много подходяща новина за случая. Принц Хари и Меган Маркъл са се сдобили с нов домашен любимец преди дни. И това въобще не е някои скъпо куче от рядка порода с родословно дърво от много поколения… Херцозите са […]

Subscribe US Now