Ким Катрал – секси и щастлива на 67

Ким Катрал няма за какво да съжалява. Докато всички трепетно очакват голямото й завръщане във вселената на “Сексът и градът” – продължението на сериала “Просто ей така”, тя отпразнува 67-ия си рожден ден с апломб.
Актрисата публикува снимки в профила си в Instagram, на които я виждаме на голям каменен трон, седнала царствено. “Представете си къде искате да сте и скоро това ще се случи”, гласеше текстът към кадъра.
В друга публикация Катрал споделя снимка от самия си рожден ден, на който е с парчета от торта със свещички върху тях. Тя не уточнява с кого е празнувала, но вероятно до нея е бил и партньорът й от последните седем години Ръсел Томас.
Очаква се отново да видим Ким Катрал като легендарната Саманта Джоунс в последния епизод от втори сезон на “Просто ей така”, който ще излезе в Мах на 24 август. За последен път я видяхме като Саманта преди 13 години във втория кино филм “Сексът и градът”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неузнаваем: Венелин Петков се съсипа след раздялата с bTV и Николета

Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на двете си деца Николета Маданска съсипаха окончателно Венелин Петков, който иначе винаги е демонстрирал висок дух и самочувствие. 51-годишният новинар вече направо не прилича на себе си, въпреки че винаги е бил младолик и достатъчно харизматичен, за да не му […]

Subscribe US Now