Причината, заради която Дженифър Лопес отслабна драстично

За кой ли път Дженифър Лопес успя да ни впечатли със завидната форма, в която се намира, по време на MET Gala. Облечена в прилепнала рокля със сребристи елементи с подлата в бежов цвят, тя изглеждаше заслепително.
Впоследствие стана ясно, че 54-годишната изпълнителка всъщност доста е отслабнала в последните месеци. И това не се дължи на роклята за МЕТ (обичайната причина Ким Кардашиян да се подлага на драконовски диети).
Лопес наскоро е приключила снимките на филма “Целувката на жената-паяк”. “През цялото време пеех или танцувах, което беше едновременно вълнуващо и изтощаващо”, разказва тя в Live With Kelly & Mark.
“Никога не съм била по-слаба и съм в бойна форма”, казва още Дженифър Лопес. Припомняме, че “Целувката на жената-паяк” е базиран на едноименния роман на Мануел Пуиг и разказва за фризьор гей, който през 70-те години в Аржентина е изпратен в затвора. За да понесе по-леко съдбата си, той си представя фантастичната жена-паяк.
В останалите роли в мюзикъла на Бил Кондън (“Мечтателки”) ще видим Диего Луна и Тонитиу. А междувременно очакваме Atlas – фантастичната драма с Джей Ло по Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жестът, с който Меган Маркъл почете Даяна в Нигерия

За пръв път от четири години принц Хари и Меган Маркъл бяха на официално посещение, този път в Нигерия. То дойде веднага след визитата на херцога на Съсекс в Лондон по повод десетата годишнина на Invuctus Games. И ако там остана разочарован от роднините и най-вече от баща си, в африканската […]

Subscribe US Now