Джо Джонас с първи думи след новината за развода

Вече от седмица знаем, че нещо в отношенията между Джо Джонас и Софи Търнър се е счупило и двамата са взели решението да се разведат.
Поне към момента не е ясно каква точно е причината за раздялата, а има само предположения и догадки. Единственото официално изявление от двамата дойде в социалните мрежи, където потвърдиха, че се развеждат.
Преди няколко дни Джонас за първи път адресира случващото се по време на концерт в Лос Анджелис. От Parade разбираме, че Джо е бил на сцената заедно с братята си Ник и Кевин, когато е решил да спре изпълнението си за малко.
По време на паузата 36-годишният Джо Джонас е признал, че последната седмица е била трудна за него, визирайки оповестяването на развода си със Софи Търнър. 
“Просто искам да кажа, вижте – ако не го чуете от тези устни, не го вярвайте”, е заявил изпълнителят пред публиката. Нещо, с което ясно иска да покаже, че повечето спекулации и твърдения за раздялата им не са верни. Веднага след това е решил да продължи концерта с песента от 2019 г. “Hesitate”.
Тя не е никак случайна, защото преди време Джо Джонас бе заявил, че парчето посветено на актрисата и дори го определи като любовно писмо към Търнър. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещо много специално ще се случи с "Ритон" във Велико Търново ВИДЕО

Старата столица на България – Велико Търново носи особен сантимент за Катя и Здравко от “Ритон”, защото през 1989 г. те печелят Първа награда от емблематичния фестивал “Мелодия на годината”, провеждан там. Днес двамата ще си припомнят с вълнение за този момент и ще се срещнат с публика, която много […]

Subscribe US Now