Нещо много специално ще се случи с “Ритон” във Велико Търново ВИДЕО

Старата столица на България – Велико Търново носи особен сантимент за Катя и Здравко от “Ритон”, защото през 1989 г. те печелят Първа награда от емблематичния фестивал “Мелодия на годината”, провеждан там. Днес двамата ще си припомнят с вълнение за този момент и ще се срещнат с публика, която много обичат.

Поводът е техния юбилеен концерт “Приказката продължава” в Летния театър на града на днешния 13 септември от 20:00 ч., част от националното им турне. Заедно с Катя и Здравко на сцената ще се качат и талантливите момичета и момчета от група “Ангелите на Ритон”.
“Ритон” направиха голям подарък на учителите ВИДЕО

За звездното семейство посещението във Велико Търново със сигурност ще бъде особено вълнуващо, не само заради концерта и бляскавите спомени покрай “Мелодия на годината”, но и заради факта, че двамата за първи път ще стъпят в изцяло реновирания Летен театър на града. Преди няколко години те участваха в благотворителен концерт за събиране на средства за театъра, а днес крайния резултат е повече от обещаващ.
Със сигурност не знаете този любопитен факт за “Ритон” ВИДЕО
“За нас е много вълнуваща срещата с великотърновската публика, която много обичаме. Очакваме препълнен Летен театър, с който да пеем и да се забавляваме заедно в един незабравим концерт”, сподели с нас нежната половинка от дуета Катя, от която всички очакват стилна и екстравагантна визия, която от години е нейна запазена марка.

По време на шоу спектакъла “Приказката продължава” “Ритон” ще изпълнят златните си хитове, без които едва ли има публика у нас, която би си представила техен концерт. Но редом с тях Катя и Здравко ще представят и чисто новите си песни, които винаги тръгват със смела заявка за потенциални хитове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Диляна Попова остане без горнище

Горещите летни дни все още не са си отишли. Не са си отишли и солените ни спомени от почивката, а за това спомагат и топлите септемврийски дни. Едно любезно рамо удря и Диляна Попова, която използва профила си в Instagram, за да ни напомня редовно колко е секси. А ние всеки […]

Subscribe US Now