Когато Диляна Попова остане без горнище

Горещите летни дни все още не са си отишли. Не са си отишли и солените ни спомени от почивката, а за това спомагат и топлите септемврийски дни.
Едно любезно рамо удря и Диляна Попова, която използва профила си в Instagram, за да ни напомня редовно колко е секси. А ние всеки път гледаме в захлас. И сме сигурни, че не сме само ние.
Последно актрисата пусна няколко секси снимки от почивката, която по традиция е на родното Черноморие. И очевидно тя, също като нас, отказва лесно да пусне лятото да си ходи.
В профила си в Instagram Диляна Попова публикува нова снимка, която със сигурност покачва градуса на напрежение в офиса. На нея актрисата е застанала пред каравана и впечатление прави, че е без горнище, притиснала към гърдите си сива дреха.
От описанието под снимката разбираме, че така изглежда Диляна Попова сутрин. Е, как да не му се прииска на човек да стане рано…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Юлиан Вергов стана за подигравка на дъщеря си, ето причината СНИМКА

Близостта на Юлиан Вергов с дъщеря му Алена е добре известна не само в арт средите, но и на всички, които се интересуват от него и личния му живот. Но популярният актьор изненада всички с откровението, че е станал за подигравка на дъщеря си.  Звездата от сериала “Откраднат живот”, който […]

Subscribe US Now