Ето за какво Гущерови дадоха 5 бона и веднага се изфукаха в мрежата СНИМКИ

Светлана и Христиан Гущерови си решиха кардинално проблема с това как да подсигурят забавления и игри на тримата наследници, без да се налага всеки ден да ги водят на площадки или детски центрове.

В двора на къщата им изникна мини комплекс от атрибути за деца. Преди време майстори монтираха в двора им пързалка, но с нарастване броя на децата, имението на Гущерови е било попълнено и с други атракции, като батут, пясъчник и още екстри за Анелия Добромира, Добромир и Кристиян-Валентин, пише “Хотнюз”. 

Според запознати, градинските атракциони на малките Гущерови са стрували на родителите им най-малко 5000 лв. С монтирането им под прозорците си, ВИП-двойката затвърди намеренията си да не показва своите наследници пред широката публика.
Това би се случило трудно, ако, например, на Светлана й се налагаше да води децата си на забава из детските увеселителни центрови в моловете./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Рачков се изпусна и издаде кога е свтабата на Ненчо Балабанов

През лятото се заговори, че актьорът и добър имитатор Ненчо Балабанов готви свтаба с приятелката си Катрин Русева. От него така и не чухме дали слуховете са истината, но пък колегата му Димитър Рачков се изпусна и дори издаде кога ще се случи събитието.  Култовият водещ на “С Рачков всичко […]