Сексуалният тормоз, на който Паулина Порижкова е била подложена

Харесваме Паулина Порижкова по много причини, като една от тях е, че моделът винаги се старае показва живота такъв, какъвто е в действителност, а не само подбраните хубави моменти от него.
Не всички известни личности са като нея, но определено могат да взимат пример. Порижкова например не крие, че ѝ е трудно да намери правилния човек до себе си.
В интервю за Red Table Talk – предаването на Джейда Пинкет Смит, 57-годишната Порижкова казва, че на нейната възраст е много трудно да намериш сродна душа. Като прави сравнението с басейн, който по-скоро е се е превърнал в малка мръсна локва.
Пояснява също, че изборът от мъже на нейната възраст, които искат да спят с жени на нейната възраст, не е особено голям. А се оказва, че шансът такъв мъж да е бил с някоя от приятелките ѝ е и много голям.
В предаването Паулина Порижкова говори и за сексуалния тормоз, с който се е сблъскала още като тинейджър. Тя си спомня, че когато е била на 15, е получила работа като модел за фотосесия. Именно тогава е видяла за първи път пенис, пише People.
Моделът пояснява, че е седяла пред огледало, докато гримьорите са я гримирали, когато изведнъж зад нея се е появил фотографът, който е поставил пениса си на рамото ѝ. Порижкова казва, че в началото не е осъзнавала какво точно се случва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато принц Уилям изпадне в неудобна ситуация

Колкото повече наближава Световното първенство по футбол, толкова повече новини от всякакви сфери са свързани с него. Те, разбира се, няма как да подминат и британското кралско семейство. Още повече, че принц Уилям е президент на английската футболна асоциация. Преди няколко дни в качеството си на такъв той връчи официалните […]

Subscribe US Now