Мъчение в „Сървайвър“: Пращат участниците в подводен затвор СНИМКИ

Оцеляването в „Сървайвър“ става все по-мъчително. Десет участници вече отпаднаха от екстремното състезание, а останалите бяха подложени на жестоки изпитания.

След като в предишните дни трябваше да преодолеят тежки препятствия в джунглата, сега риалити героите бяха заточени в подводен затвор.

Претендентите за голямата награда от 150 000 лева трябваше да се потопят под бамбукова решетка, поставена във водата, да се хванат с ръце за нея и да се опитат да дишат, като прокарат главите си между пръчките.
За да ги омаломощи, водещият на „Сървайвър“ Владо Карамазов започна да доближава решетката все по-близо до водата, ограничавайки максимално мястото за дишане. Междувременно приливът се вдигна, започна да залива лицата на участниците и в един момент тотално им отряза въздуха.

Офталмоложката Борислава, спринтьорката Кари и фитнес треньорът Ванко първи се нагълтаха с вода и отпаднаха от изпитанието. Най-дълго, близо час и половина, на напрежението геройски издържа 21-годишната студентка Анелия. За знаменателната си победа най-младата участничка в риалитито получи огърлицата за личен имунитет, която да я пази от изгонване на племенен съвет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now