Звезделина от “Игри на волята” аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+

Звезделина от “Игри на волята” няма намерение да пуска лятото да си ходи. Въпреки осезаемото застудяване навън, тя реши да сгрее последователите си с доста пикантен кадър. 

Снимките на шоуто край морския бряг не са й били достатъчни, затова се възползва от последните възможни дни за плаж. Но шокира с банския си, чието долнище без малко да падне и да й лъсне най-милото. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Звезделина Георгиева (@zvezdigeorgieva1)

Звезделина е с приятелска компания по морето и въпреки че лошото време властва и там, настроението е повече от лятно.  Повечето от въпросната компания са по двойки, но дали Звезделина също е с някой мъж, не става ясно от сторитата на звездата на „Игри на волята“.  Твърде е вероятно и тя да е с половинка, ако съдим по текста под снимката.
“Жената е отражение на мъжа,ако той я обича безгранично,тя ще се превърне в тази за която винаги е мечтал”, пише тя в Инстаграм. 
Долнището на звездата е изрязано повече от нормалното, с което приковава всички мъжки погледи на плажа. Но пък със сигурност разликите в тена ще са по-малко./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брад Пит с неочакван дебют

Брад Пит има впечатляваща автобиография. Изглежда, че освен с легендарните роли, в които влиза – ще остави отпечатък във времето и с поредния си талант, който разкрива. Актьорът вече спокойно може да се нарече и скулптор. 58-годишният американец направи своя дебют в пластичното изкуство, подреждайки девет свои творби в Sara […]

Subscribe US Now