Какво знаем за бившия съпруг на Кейти Пери, обвинен в редица изнасилвания

Актьорът и комик Ръсел Бранд попадна в заглавията на медиите този уикенд, когато се появиха поредица от шокиращи обвинения. Няколко жени обвиниха 48-годишния Бранд в изнасилване, сексуално посегателство и контролиращо поведение, случили се в период на седем години, докато е на върха на славата си, като водещ на редица предавания, включително по радио BBC и по време на участието му в холивудски блокбъстъри.
Бритнската документална програма Dispatches разкрива потресаващи подробности за предполагаемите инциденти след продължително разследване от Channel 4, The Sunday Times и The Times.
Обвиненията включват и такова от жена, която е била само на 16 години по времето, когато се е запознала с Бранд, твърдейки, че той е “бутнал пениса си” в гърлото й.
Самият Бранд категорично отрече “много сериозните” обвинения, като каза на своите онлайн последователи във видео, че се съмнява, че обвиненията имат “има друга цел” и каза, че сексуалните контакти с предполагаемите жертви са били “по взаимно съгласие”.
По повод сериозните обвинения срещу Бранд, от Metro пък се заемат да разкрият някои подробности за живота на актьора. Той става известен в началото на 2000 г., започвайки като стендъп комикс, преди да осигури роля на водещ на концерти по MTV и Channel 4, както такова в spin-off-а на Big Brother – Big Brother”s Big Mouth.
Бранд също така е водещ на свои собствени радио предавания, издаава книги и е озвучавал герои във филми като “Аз, проклетникът” и “Тролочетата”.
През последните години той прави крачка назад от светлината на прожекторите, като посвещава по-голямата част от времето си в различни подкасти и кампании, често противопоставайки срещу себе си хората, заради политическите си възгледи.
Що се отнася до връзките му, няма как да не споменем тази с Кейти Пери. Бранд беше женен за американската поп звезда в продължение на 14 месеца.
38-годишната изпълнителка на “Teenage Dream” започва да излиза с Бранд след раздялата с Трави Маккой през декември 2009 г. Пътищата им се пресичат за първи път през лятото на същата година, докато Пери снима епизодична роля за “Секс, наркотици и Лас Вегас”.
Пери и Бранд се събират, след като се срещат отново през септември на Видео музиланите награди на MTV. Връзката им се развива много бързо, след като Бранд предага брак в новогодишната нощ само месеци по-късно, докато двамата са на почивка в Индия.
Кейти Пери се омъжва за Бранд на 23 октомври 2010 г. на традиционна индуистка церемония близо до убежището за тигри Ranthambhore в Раджастан. На 30 декември 2011 г. обаче Бранд обявява, че той и Пери се развеждат.
По-късно Пери заявява, че противоречивите графици в кариерата и желанието му да има деца, преди тя да е готова, са довели до раздялата им.
Както е показано в документалния филм за Пери, Бранд й казва, че иска развод чрез текстово съобщение само няколко минути преди тя да излезе на сцената. Тя споделя, че той никога повече не е говорил с нея след изпращането на това съобщение.
Междувременно Бранд твърди, че се е развел с нея поради търговския успех на певицата и нежеланието ѝ да се занимава с активизъм. Пери също говори за борбата с мислите си за самоубийство, когато бракът им приключва толкова внезапно.

Преди раздялата им източник казва на The Mirror по това време, че Пери и Бранд са осъзнали, че нямат “нищо общо”. 
“Ръсел изостави своя парти начин на живот преди много време, защото той почти го уби. Всичко, което той искаше, е да си стои вкъщи, да прави йога, да държи демоните си далеч и да има семейство с Кейти”, казва източникът.
“Но когато Кейти имаше толкова рядко дори и малко свободно време от турнето си, всичко, което искаше да направи, беше да отиде да купонясва в Холивуд. След сватбата реалността просто ги удари. Кейти отсъстваше през цялото време и ставаше все по-успешна. Тя се справяше толкова добре и Ръсел не успя да преглътне това.”
Докато Пери става все по-известна, тя и Бранд започват все по-често да се карат, заради желанието му да се установи и да има деца.
“Ръсел наистина искаше да има деца, а аз знаех, че не съм готова – мисля, че това беше начин на контрол”, казва Пери преди време на Marie Claire. “Мисля, че знаеше, че ако имам дете, тогава ще трябва да се жертвам – ще трябва да съм вкъщи повече.”
Междувременно след раздялата им през годините Пери роди дъщеря на име Дейзи Доув през август 2020 г., която споделя със съпруга си Орландо Блум, за когото се омъжи през 2019 г.
Бранд също е баща, тъй като е женен за Лора Галахър от шест години и споделя Мейбъл (родена през 2016 г.) и Пеги (родена през 2018 г.). В момента Галахър е бременна с третото им бебе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Димитър Рачков в любовна афера с популярна водеща?! СНИМКА

Личният живот на Димитър Рачков винаги в вълнувал хората и около него ври и кипи от пикантни истории, които стигат до медиите, колкото и да се опитва да ги прикрие. Определено любовният му живот е сред най-актуалните теми, особено след като се раздели с плеймейтката Анита Димитрова.  И докато някои […]

Subscribe US Now