Проблем! Мъжът на Златка Райкова бременее заедно с нея

Златка Райкова изживява тежки дни. Тя е бременна в последния месец и се е угоила, което е нормално. Не е нормално обаче бащата на бебето също да е угоен.

Карен Хачатрян е качил цели 10 кг. от началото на връзката си със Златка. Само с 1 по-малко от нея, но тя все пак е бременна.
Бившата на Джизъса обожава секса и много й се правело точно сега, но не можела, защото Карен изглеждал отвратително. Той изобщо не я възбуждал и затова била на сухо от месеци.

Златка е известна с това, че обожава секса. Затова е връзката й в момента виси на косъм, пише “Уикенд”. 
Тя не можела да понася външния вид на Карен. Арменецът може би е попаднал в „мъжка бременност“. Това е психическо разстройство при мъжа, когато жена му е бременна. За да бъде солидарен към нея, започва и той да пълнее и дори да има същите симптоми като нея.
Златка и Карен са заедно само от година. Тя зачена почти веднага, сякаш нарочно, за да натрие носа на Благой Георгиев, който пък бързо се ожени за втори път.
Бившата плеймейтка чака второто си дете. Тя има 3-годишен син от Джизъса, с когото живеят в дома на Карен. За арменеца обаче това е първи наследник и вълнението му явно го е докарало до психически проблеми./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сълзи, болезнени признания и грозен скандал тази седмица в "Ергенът"

Може броят на участничките в “Ергенът” вече да е наполовина в сравнение с първия епизод, но това не означава, че интригите са наполовина по-малко. Напротив – колкото по-малко момичета се борят за сърцето му, толкова по-брутално го правят. Това ще забележим и в двата епизода тази седмица, в които Евгени […]