Сълзи, болезнени признания и грозен скандал тази седмица в “Ергенът”

Може броят на участничките в “Ергенът” вече да е наполовина в сравнение с първия епизод, но това не означава, че интригите са наполовина по-малко. Напротив – колкото по-малко момичета се борят за сърцето му, толкова по-брутално го правят.
Това ще забележим и в двата епизода тази седмица, в които Евгени Генчев ще бъде принуден да вземе крути мерки след поредната ескалация на напрежението. Какво обаче я е провокирало?
Тази вечер, 5 април, в риалитито буквално ще се леят сълзи от болка – момичетата ще участват в групово предизвикателство, в което трябва да се изправят една срещу друга в игра на пейнтбол. Спечелилият отбор ще получи награда, която си заслужава сълзите.
Седмицата е вълнуваща и за Пам, която най-после е поканена на романтично уединение с ергена. А откровеността й за това през какво е минала преди да успее да докаже сама на себе си, че е ценна, ще доведе до признания и от страна на Евгени.
Първата Церемония на розата тази седмица ще се състои още на вечерния коктейл. А в епизода на 6 април още една дама ще бъде заведена от пианиста на пътешествие, този път до Дървото на желанията.
Междувременно момичетата в имението ще се предизвикват с провокативни въпроси, зададени анонимно чрез “Червената кутия на откровеността”. Пореден грозен скандал между дамите ще накара ергена да вземе безпрецедентни мерки.
“Ергенът” е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившият мъж на Деси Добрева я плаши със съд

Бившият cъпpyг нa Дecи Дoбpeвa я e зaплaшил cъc cъд cлeд eднo oт пocлeднитe й yчacтия в „ Kaтo двe ĸaпĸи вoдa “, пише „ Гaлepия “. Mapтин бил бeceн, чe пeвицaтa гoдини нapeд нe мy paзpeшaвa дa виждa дъщepя им, a в cъщoтo вpeмe ocнoвнo бaбaтa ce гpижeлa зa […]

Subscribe US Now