Графа разкри неподозирана тайна, ето какви ги е вършил през нощта на софийка улица

Големемият поп певец Влади Ампов – Графа рядко говори за личния си живот, но направи сензационно изключение и разкри неща за семейството си, които никой не е знаел до моемнта. 

Изпълнителят на “Ако има рай” говори открито за семейството си – неговите родители, съпругата си Мария и за двете им деца Крис и Никол, както и кой голям певец го е вдухновил да започне да се занимава с музика. 
“Като дете бях голям фен на Майкъл Джексън и музиката започна да ме вълнува от ранна детска възраст. Това е клише, но е истина. Никога не съм си представял да се занимавам с нещо друго, освен с музика”, разкри Графа в интервю пред Деси Банова за “Събуди се”. 
“Родителите ми са били винаги до мен. Винаги са били много критични, казвали са ми истината в очите. Научиха ме да бъда почтен и да не прецаквам другите, за да успявам. Разсъждавали ме философски върху думата “успех”, какво означава тя. Това е нещо преходно и не би трябвало да е цел, а следствие от добре свършената работа. Успехът много да бъде много преходен и илюзорен. Искам да бъда като баща си – той е страхотен баща, герой и силен човек. Научи ме на отговрност и да си спазваш думата. Майка ми пък ми даде топлината в този свят, отвори очите ми към християнството. Винаги е била подкрепа за мен и най-големият ми фен.

 
От много отдавна започнах да искам да правя концерти в зали с билети. В началото не бяха толкова успешни. Стигал съм до етап, в който дори съм си лепял плакатите за концертите сам. Спомням си, че съвсем в началото с моя баща тръгнахме по ул. “Графа” през нощта и лепяхме мой плакати Сега като се сетя е много забавно, защото Графа си лепи плакати на “Графа” сам. (смее се) 
Първият ми концерт в зала 1 на НДК беше доста смела крачка за времето си. Само определен тип изпълнители от страдата правеха концерти там. Никога няма да спре да има скептични хора. Да не ви казвам колко такива хора се появиха, когато обявих, че ще правя концерт в “Арена Армеец”… 
Пътят не беше лек, имаше много трудни моменти. Започвайки толкова рано да се занимавам професионално с тази професия вкусих и от омразата, и от хубавите моменти и добрата оценка. Дълголетието в тази професия е да можеш да си силен, когато не си на върха и да псотигнеш една златна среда, да не се панираш, че едва ли не свършва светът, когато след силен период си в някаква равнина. Ако имаш какво да кажеш, имаш достатъчно мотивация и трудолюбие ще дойде момент, в който ще започнеш отново да се изкачваш. 

Почти веднага разбрах, че Мария е жената за мен. Доста дълго време се борих за нея и си бях казал, че ако ми обърне внимание и нещата се получат, то съ сигурност ще се оженя за нея. Тя ме промени в много добра светлина. Станах по-категоричен в живота, започнах да споделям чувствата и мислите си по-навреме. Много сме различни двамата и в същото време се препокриваме. Имаме хармонична връзка с нея и се допълваме. Често сме на различно мнение, но пък това е разнообразието на любовта и живота. Научи ме да обичаш, тъй като преди това само съм си мислил, че мога да обичам.
За един най-силният момент е когато стане баща. Не мога да опиша това чувство  с думи. Въпреки напрегнатата професия се старая да съм близо до семейството си. Аз с моя баща съм като брат, акто приятел. Надявам се и аз да имам тази връзка с моите деца. Това е ценно за един родител, когато остарее”, разказва той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Участници облизаха сексапилната Камелия във "Фермата" СНИМКИ 18+

Еротични сцени в стил “9 седмици и половина” разгорещиха “Фермата”. Една от участничките – атрактивната Камелия, се омаза в сметана, а съфермерите й я облизаха с огромно, нескрито удоволствие. Ден по-рано бившата хандбалистка получи титлата “Мис Ферма”, плюс награда – разходка с лодка в язовир Диканя, плодове и сметана. Участничката имаше […]