Когато принц Уилям срещне Денерис Таргариен

Принц Уилям продължава да е доста зает, докато съпругата Кейт Мидълтън и баща му крал Чарлз се възстановяват след здравословни проблеми. Видяхме го сам на червения килим на наградите БАФТА в началото на седмицата, а преди дни той отново беше в звезда компания.
На тържествена церемония в Уиндзор принцът на Уелс връчи Ордена на Британската империя на Емилия Кларк и Дженифър Кларк. Актрисата, която стана популярна с ролята си на Денерис Таргариен в сериала Game of Thrones, и майка й са основателки на фондацията SameYou.
Благотворителната организация подпомага хора, преживели мозъчни травми. Самата Емилия преживява два аневризма – през 2011 г. и 2013 г. Преживяното я кара да основе фондацията, която да дава повече информация за това заболяване.
“От Вестерос до Уиндзор – за мен е истинско удоволствие да връча на Емилия Кларк и майка й Дженифър с ордена за благотворителната им дейност”, се казва в текста към публикация в официалния профил на принц Уилям в Instagram.
Принц Уилям и Кейт Мидълтън признаха преди години, че са големи фенове на сериала на НВО Game of Thrones. Те са гледали всичките сезони, докато са похапвали готова вечеря, облечени “в удобните ни дрехи”, пишат People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която впечатли най-силно Ергенът

Снощи, 22 февруари, в надпреварата за сърцето на Алек Младенов се впуснаха и останалите 13 жени. Така общо участничките в Ергенът 3 станаха 26. Но не за дълго, защото и първата напуснала вече е факт – Гълъбина. Тази година видяхме условно разделение между участничките в двете вечери и ако първата бяха представени […]

Subscribe US Now